Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’IN CADDELERİ BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

CEYHAN’IN CADDELERİ BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

CEYHAN’IN CADDELERİ BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

CEYHAN’IN CADDELERI BASTAN ASAGI YIKANDI

 

Ceyhan Belediyesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginina karsi tedbir için cadde, sokak, kaldirim ve vatandaslarin ortak kullanim alanlarini sabunlu suyla bastan asagi yikadi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem çalismalari bizzat takip etti.

Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri kent genelinde cadde, sokak ve kaldirimlari sabunlu suyla yikadi. Çalismalara kentin en islek yerleri olan Kizilay Caddesi ve Inönü Bulvari’inda baslandi.

 

Caddeler Köpüklü Suyla Arindiriliyor

 

Korona virüse karsi Ceyhan’da ilk günden itibaren çaba sarf ettiklerini belirten Baskan Erdem; 'Cadde ve kaldirimlarin köpüklü ve tazyikli suyla yikanmasindan, toplu kullanim alanlarinin dezenfekte edilmesine, vatandaslarimiza maske dagitilmasina, pazar yeri girislerinde ates ölçülmesine kadar bir çok alanda hassasiyetle önlemlerimizi aliyoruz. Alinmasi gereken saglik önlemlerini yakindan takip ederek yapilan çalismalarin geregini ilçemizde uyguluyoruz. Bu süreçte vatandaslarimizin da destegine ihtiyacimiz var. Insallah bu süreci en kisa sürede atlatacagiz' ifadelerini kullandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli